Meer duidelijkheid over blessure Deschacht: "Een superprof"

Meer duidelijkheid over blessure Deschacht: "Een superprof"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht is niet volledig fit door die vervelende blessure aan de buikspieren. Een operatie dringt zich op, maar ze zijn er nog niet uit bij Anderlecht. Voorlopig doet hij er alles aan om het einde van de play-offs te halen.

Deschacht traint bij met Lieven Maesschalck om versterkende oefeningen te doen. "Hij doet er alles aan", knikt Besnik Hasi. "Hij is misschien niet klaar om te starten, maar zelfs voor tien minuten wil hij alles geven. Het is een superprof. Zelfs als ik hem nodig zou hebben in de basis zal hij er klaar voor zijn."

Maar een operatie is nog voorbarig. Deschacht wil er nog een jaar aanbreien, maar misschien valt het op te lossen zonder maanden afwezigheid. "Ik heb die blessure ook gehad en met bepaalde oefeningen was het na een maand opgelost", aldus Hasi. "Sommigen zeggen een operatie, anderen weer van niet."

"We zullen zien na het seizoen, op dit moment hebben we het nog niet beslist. Als Oli volgend seizoen hier nog is, zal hij er alles aan doen om te spelen. Dat weet ik. Hij is een competitiebeest. We zullen de beslissing samen nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties