Reactie Raman spreekt over zijn toekomst bij Gent of...

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Sint-Truiden
| 4 reacties
Raman spreekt over zijn toekomst bij Gent of...
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op Stayen zagen we zaterdagavond weer de oude Benito Raman. En eindelijk ook weer één die de goal wist te vinden. Zijn laatste doelpunt dateerde immers al van november 2015. "Gelukkig, want ik had er anders niet meer van geslapen."

Raman was héél blij met zijn eerste voor STVV. "Ik ging er niet meer van geslapen hebben als ik tijdens mijn periode hier nooit had gescoord", zuchtte Raman. "Het was al een tijdje geleden hé. En ik ben blij dat ik er toch eindelijk weer eentje kon maken. Ik had zelfs een gelijkaardige goal als met Gent tegen Lokeren kunnen maken, maar deze keer lukte het net niet."

"Zestig minuten lang was het weer de oude Benito, maar daarna kreeg ik krampen omdat ik een trap had gekregen in de eerste helft. STVV speelde ook goed en dat is belangrijk dat we het seizoen niet eindigen met slecht voetbal", vond Raman.

Gent volgt me intensief

Want straks is Raman weer weg. "Ik ga ervan uit dat ik het seizoen gewoon bij Gent ga aanvatten. Ik heb nog niet met hen gesproken, maar de beloftentrainer zei me wel dat ze me intensief volgen. Als ze vandaag keken, zagen ze een gretige Benito. We zullen zien wat de toekomst brengt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties