Reactie Hasi met de moed in de schoenen: "Vijf weken lang geknokt en dan dit"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Roeselare
| 22 reacties
Hasi met de moed in de schoenen: "Vijf weken lang geknokt en dan dit"
Foto: © Photonews

Besnik Hasi was gisteren een lone wolf. De coach van RSC Anderlecht was machteloos... Ook na de wedstrijd was de Kosovaar aangeslagen voor hetgeen zijn troepen hadden laten zien. Of beter gezegd: niet hadden laten zien.

"We begonnen nochtans goed aan de wedstrijd", zucht Besnik Hasi. "Dennis Praet en Franck Acheampong kregen meteen twee kansen. Maar dan..."

En Hasi begon een lijstje af te ratelen. "We gaven een onnodige corner weg én gingen dan nog eens op twee meter van de man verdedigen."

Al moet het gezegd: de coach bleef ergens wel groots in het verlies. Aan de 2-0 en 3-0 hing een serieus geurtje, maar Hasi begon er zelfs niet over. Integendeel...

"Ik had iedereen kunnen wisselen aan de rust, iedereen! We hebben vijf weken lang geknokt en gevochten om terug onder de mensen te staan en dat gaven we gewoon weg."

Ik had iedereen kunnen wisselen aan de rust, iedereen!

Besnik Hasi

Een handdoek werd er (nog) niet gegooid. "We hebben dit seizoen al veel klappen overwonnen, hé. Het is alleen jammer dat mijn spelers tijdens een wedstrijd niet kunnen incasseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties