Transferbeleid Anderlecht op de korrel: "Het geld van Mbemba en Mitrovic lijkt me niet goed geïnvesteerd"

Redactie
| 6 reacties
Transferbeleid Anderlecht op de korrel: "Het geld van Mbemba en Mitrovic lijkt me niet goed geïnvesteerd"

Het was huilen met de pet op bij Anderlecht zondagavond in Schiervelde. Bedrukt droop iedereen af en het bestuur had zware woorden voor de spelersgroep. Maar onze huisanalist vindt dat datzelfde bestuur ook eens voor de spiegel mag gaan staan.

Losada kijkt naar de bestuurskamer als hij objectief de kern evalueert. "Ik vind het echt te makkelijk om alle schuld op de spelers af te schuiven", aldus de Argentijn. "Achter die spelers zitten mensen die deze kern gevormd hebben. De trainer en het bestuur hebben samen met 'bevriende' makelaars de transfers gedaan", wijst Losada op het onevenwicht in de kern.

Er moet een evaluatie komen van de transfers die bij Anderlecht gebeurd zijn

Hernan Losada

En hij pleit ervoor dat diezelfde mensen straks hun verantwoordelijkheid nemen. "Er moet een evaluatie komen of dat de club de juiste investeringen gedaan heeft. Mitrovic en Mbemba zijn voor vele miljoenen verkocht. Dat geld lijkt mij niet goed geïnvesteerd."

Want de wintertransfers hebben niet de impact die men dacht dat ze gingen hebben. Djuricic is amper een schim van de vroegere speler en ook Alexander Büttner is zijn krediet aan het verspelen. "Dat kan gebeuren, maar bij een club als Anderlecht moet elke positie dubbel bezet zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties