STVV-Braziliaan binnenkort op het veld met Neymar: "Kijk er ook naar uit om voor Liverpool te spelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
STVV-Braziliaan binnenkort op het veld met Neymar: "Kijk er ook naar uit om voor Liverpool te spelen"
Foto: © photonews

Allan Rodrigues de Sousa wordt momenteel verhuurd door Liverpool aan Sint-Truiden. De technisch begaafde Braziliaan kan opgeroepen worden voor de Olympische Spelen in Rio, en zou daar met Neymar samen kunnen spelen. Jürgen Klopp is al gecharmeerd door de middenvelder, die graag voor Liverpool wil spelen.

Allan gaat al mee met de Braziliaanse selectie onder 19 naar Zuid-Korea voor de Suwon Cup, dat is voor hem een droom die uitkomt. "Dat ik voor mijn land mag spelen in een kampioenschap is een droom", zegt de Braziliaan.

Over de Olympische Spelen is hij nog wat voorzichtig: "Het wordt niet makkelijk om daaraan deel te nemen, er is een sterke selectie die al een tijdje samenspeelt. Maar het is niet onmogelijk om opgeroepen te worden!"

Neymar

Als de middenvelder geselecteerd wordt zou hij samen met Neymar kunnen spelen, een van de favoriete spelers van Allan. "Wat moet je over hem zeggen? Iedereen houdt van hem wegens zijn charisma en spel, het zou een eer zijn om met hem te spelen."

Liverpool volgt de Braziliaan bij STVV, Jürgen Klopp houdt hem in de gaten en liet al weten gecharmeerd te zijn van zijn spel. "Ik heb nog niet direct met Klopp gesproken, maar ik kijk er naar uit om voor Liverpool te spelen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties