Besnik Hasi spreekt zich uit over 'discussie' met Nuytinck en over situatie van Kara

Maarten Pottie vanuit Neerpede
| 15 reacties
Besnik Hasi spreekt zich uit over 'discussie' met Nuytinck en over situatie van Kara
Foto: © Photonews

Op de wekelijkse persbabbel op Anderlecht kwamen er heel wat vragen over de verdedigers. Besnik Hasi sprak onder meer over de zaak rond Bram Nuytinck en een mogelijke schorsing voor Kara Mbodj.

De trainer van paars-wit schepte duidelijkheid over de openlijke discussie met Nuytinck tijdens de eerste helft van de wedstrijd tegen Oostende. "Ik vind het echt belachelijk wat er over die zaak verschenen is", begon Hasi. "Iedereen gaf maar zijn mening, maar niemand vroeg iets aan Bram of mij. We hadden gewoon een discussie over sportieve zaken."

Volgens de Albanees zijn er geen verdere gevolgen. "Ik heb geen probleem met Bram, ik zal zelfs meer zeggen, hij speelt gewoon zondag. Hij speelde tegen Oostende een slechte wedstrijd, maar wie niet? Ik moet hem daarom toch niet uit de ploeg zetten."

Kara speelt nog alle wedstrijden als het van mij afhangt

Ook over Kara, die voor de Reviewcommissie moet verschijnen, was er nieuws. Anderlecht lijkt namelijk van plan om een eventuele schorsing aan te vechten. “Ik hoop dat Kara alle resterende matchen zal kunnen spelen”, aldus Hasi. “We zullen hem dan ook verdedigen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties