Essevee strijdvaardig: “We zitten niet voor niets in play-off 1”

Essevee strijdvaardig: “We zitten niet voor niets in play-off 1”
Foto: © photonews

Er kwam de voorbije week na de 5-0 pandoering in en tegen Club Brugge opnieuw kritiek op Zulte Waregem. “We wisten dat we weer belachelijk zouden worden gemaakt, maar het is nu aan ons om de rug te rechten”, gaf Steve De Ridder daarover aan.

“In Brugge hadden we een storm verwacht, maar we wisten niet hoeveel beaufort. Uiteindelijk bleek het een zware storm”, aldus Francky Dury. “Voor ons was play-off 1 het doel, voor teams als Club Brugge is dat de titel. Dat is het verschil.”

“Je kan als team veel sterven in de play-offs, maar we leven nog. We willen nog een rol spelen en om te beginnen tegen Oostende een reactie laten zien. Daarna zien we wel verder voor de volgende wedstrijden.”

Reactie laten zien tegen Oostende -

Steve De Ridder

Maturiteit tonen zal in die komende wedstrijden een must zijn. “Misschien kunnen we KV Oostende dan wel pakken. We zitten niet voor niets in play-off 1 en we moeten de knop zo snel mogelijk omdraaien. Het wordt moeilijk, maar we gaan er alles aan doen", klonk het bij Steve De Ridder.

De match tegen KV Oostende zal voor een zo goed als vol huis gespeeld worden: er waren dinsdag nog amper 500 tickets beschikbaar. Tegen Gent zal vermoedelijk voor een uitverkocht stadion gespeeld worden op 15 mei, de match op donderdag 19 mei tegen Club Brugge zit nu al vol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties