Reactie Engels windt er geen doekjes om bij Vktv: "We moeten volgende week de klus klaren"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Gent
| 1 reacties
Engels windt er geen doekjes om bij Vktv: "We moeten volgende week de klus klaren"
Foto: © Photonews

Club Brugge won vanmiddag met 1-4 op het veld van KAA Gent. Bjorn Engels had niet verwacht dat het zo zou lopen na de mindere eerste helft. "Dit overtreft de stoutste verwachtingen."

"We hadden het lastig tijdens de eerste helft", geeft Bjorn Engels toe. "We kregen wel instructies van de bank, maar we begrepen het niet goed. Tijdens de rust hebben we dan bijgestuurd."

En de keuzes van Preud'homme draaiden goed uit. "Zo gingen we achteraan man op man voetballen. Voor de rust waren we veel te onrustig in balbezit. Dat geldt overigens ook voor mezelf."

Het zal volgende week niet aan de fans liggen

Bjorn Engels

Club Brugge speelt volgende week de titelwedstrijd tegen RSC Anderlecht. Het vertrouwen loopt over? "We kwamen ook met veel vertrouwen naar hier", gaat de verdediger verder. "Maar het zal volgende week niet aan de fans liggen. We moeten de klus klaren."

De West-Vlamingen pakten zo al voor de vierde opeenvolgende keer de scalp van de landskampioen. "Of wij nu het zwarte beest van Gent zijn? (lacht) Dat laat ik aan jullie over. Misschien is de code nog niet gekraakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties