Reactie Vanhaezebrouck kent de kampioen: "Ik denk niet dat Anderlecht kan winnen van Club"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 72 reacties
Vanhaezebrouck kent de kampioen: "Ik denk niet dat Anderlecht kan winnen van Club"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck zag dat Club Brugge de goals iets te makkelijk mocht maken in de Ghelamco Arena, maar erkent ook dat Club op dit moment de beste ploeg is. Hij kent de kampioen dus al.

"Het is de hele play-offs al duidelijk dat het niet voor AA Gent is dit seizoen", aldus Vanhaezebrouck. "Club Brugge is denk ik de ploeg die de titel zal pakken, ik denk niet dat Anderlecht van deze ploeg kan winnen."

Club is het beste team, op alle vlakken

"Club is het beste team. Het is de ploeg die het meeste indruk maakt. Op alle vlakken; technisch, fysiek, tactisch", voor de Gentse oefenmeester is het dus een uitgemaakte zaak wie aan het eind van de play-offs, of vroeger, de trofee de lucht in steekt.

Voor AA Gent is het voorbij. Ook de tweede Champions League lijkt erg moeilijk te worden. "We doen nog volop mee voor plaatsen drie, vier en vijf", aldus Vanhaezebrouck met een kwinkslag. Toch presteerde Gent goed.

"We speelden een goeie wedstrijd, je moet serieus blijven, hé." Met Depoitre en Coulibaly was er pr鳥nce voorin. "Ik heb de groep op een nieuwe manier leren voetballen. De eerste trainingsdag was het heel slecht, maar toch werkte het." In de eerste helft kreeg Gent heel wat kansen, een opsteker na de Brugse mokerslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties