Reactie Jankovic haalt uit naar scheidsrechter, maar beseft: "Dit was het moeilijke einde van een moeilijk seizoen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Lokeren
| 13 reacties
Jankovic haalt uit naar scheidsrechter, maar beseft: "Dit was het moeilijke einde van een moeilijk seizoen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen eindigde het seizoen afgelopen zaterdag met een zware 5-1-nederlaag op het veld van Sporting Lokeren. Aleksandar Jankovic vindt het dan ook wellicht niet heel erg dat het seizoen voorbij is.

Het was wederom het alombekende verhaal voor KV Mechelen. Malinwa mikte voor het seizoen op een plaats in play-off 1, maar daar kwam niets van in huis. Ook de nacompetitie was een (povere) maat voor niets.

"Het was een moeilijk einde van een moeilijk seizoen", slaat de coach de nagel op de kop. "We vonden geen oplossing voor Hamdi Harbaoui, hé. We slikten te veel doelpunten, terwijl we zelf te weinig brachten."

Johan Verbist was op ons niveau aan het acteren

Aleksandar Jankovic

Toch moest er Jankovic nog iets van het hart. De coach had voor de 2-0 (van Georgios Galitsios,nvdr.) immers een fout gezien op Glenn Claes. "En dat doelpunt viel net op een heel belangrijk moment."

"Ik wil de overwinning van Lokeren niet afdingen door naar de scheidsrechter te wijzen, maar het is niet de eerste keer dat zoiets is voorgevallen met hem. Johan Verbist was op ons niveau aan het acteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties