Reactie Vanhaezebrouck zag naast Izquierdo nog een uitblinker bij Club: "Eerst Steppe en nu..."

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 16 reacties
Vanhaezebrouck zag naast Izquierdo nog een uitblinker bij Club: "Eerst Steppe en nu..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge was José Izquierdo uiteraard dé uitblinker in de zware 1-4 zege van Club Brugge op AA Gent. Maar de reden dat die zege zo zwaar woog voor de Gentenaars heette Ludovic Butelle.

De doelman speelde een uitstekende partij in de Ghelamco Arena en hield er meermaals een gemaakt doelpunt uit. "Ik ken niet veel doelmannen die nog bij dat afgeweken schot van Laurent Depoitre zouden geraken, maar Butelle deed het", zag Vanhaezebrouck.

Eerst was er Steppe, die mag nu zelfs niet meer meedoen

Hij zag zo opnieuw een doelman uitblinken in zijn stadion. "Ze kiezen er de Ghelamco Arena uit om topprestaties te leveren. Eerst Kenny Steppe, die mag nu zelfs niet meer meedoen bij Zulte Waregem, en nu speelde Ludovic Butelle de perfecte wedstrijd."

"We begonnen immers goed met heel wat kansen en een aanwezige Kenny Saief. De rust halen met een gelijke stand was eigenlijk onmogelijk, maar Butelle had echt een superdag. Naast enkele uitstekende reddingen was hij ook in de lucht foutloos."

Ik kan ze er zelf niet instampen

-Hein Vanhaezebrouck

Al lag het misschien ook een beetje aan de afwerking bij zijn eigen team. "Bij de rust moesten we altijd op voorsprong staan. Ik kan ze er zelf niet instampen, hé", sloot Hein Vanhaezebrouck af met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties