Transfergeruchten 11/05: KV Kortrijk neemt afscheid van verdediger

Redactie
| 9 reacties
Transfergeruchten 11/05: KV Kortrijk neemt afscheid van verdediger
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen loopt op de laatste benen. Dat wil zeggen dat de clubs volop aan het werken zijn aan hun team voor het nieuwe seizoen. En daarom bundelen wij opnieuw alle transfergeruchten in een handig artikel.

  • KV Kortrijk neemt afscheid van Arno Claeys. De 22-jarige verdediger verlaat de West-Vlamingen voor Eendracht Aalst. Dat meldt de club op haar website.
  • Senne Vits (Standard) wordt komend seizoen mogelijk uitgeleend aan MVV. Dat meldt La Capital.
  • West Ham United wil een nieuwe aanvaller inlijven, zoveel is duidelijk. Na al een gefaald bod te hebben uitgebracht op Batshuayi, wil het nu voor andere Rode Duivel Christian Benteke gaan. Prijskaart: 31 miljoen euro.
  • Jamie Vardy zou ook op verlanglijstje staan van West Ham, ook al heeft de topschutter reeds gezegd te willen blijven spelen voor de kampioenen. Prijskaart: eveneens 31 miljoen euro.
  • Henrikh Mkhitaryan staat bovenaan het lijstje van Arsenal. De Dortmund-speler komt niet tot een akkoord over een nieuw contract en is dus mogelijk een vrije speler in de zomer. Hij zou Alexis Sanchez vervangen die op vertrekken staat bij Arsenal. Prijskaart: 29 miljoen euro. Ook wordt er naar ex-Club Brugge speler Carlos Bacca gekeken als mogelijke vervanger.
  • Glen De Boeck loodste Moeskroen-Péruwelz vanuit een moeilijke positie nog naar het behoud in eerste klasse, maar het is nog niet zeker of de trainer ook volgend seizoen aanblijft op Le Canonnier. Bij Moeskroen hebben ze ook al enkele potentiële vervangers in het oog. Zo zouden in de wandelgangen al de namen van Johan Walem en José Riga de ronde doen.
  • Riyad Mahrez heeft zelf gezegd dat hij graag wil blijven, maar toch moet kersverse kampioen Leicester City vrezen voor een leegloop. Arsenal zou de PFA speler van het jaar willen strikken samen met ploeggenoot N'Golo Kante. Prijskaart voor de twee: 76 miljoen euro.
  • Zlatan Ibrahimovic speelt volgend seizoen niet meer voor PSG, zoveel is zeker. Veel clubs zijn geïnteresseerd in de Zweedse doelpuntenmachine. Manchester United en een Chinese club zouden al een bod klaar hebben voor de spits, volgens l'Équipe. De icoon verlaat parijs zonder prijskaart, maar zou een duizelingwekkend wekelijkse loon van 600.000 euro willen verdienen.
  • Machester United zou Raphaël Varane willen overkopen van Real Madrid voor een koele 30 miljoen. De Fransman is niet altijd de eerste keuze onder Zinedine Zidane. The Red Devils hebben behoefte aan een technische centrale verdediger.
  • In Egypte valt er te horen dat Anderlecht officieel contact heeft opgenomen met Al Ahly om Mahmoud Hassan definitief over te nemen. De middenvelder kwam vorige zomer op huurbasis aan in het Astridpark, met optie tot aankoop. Die moet voor het einde van de maand gelicht worden.
  • Sint-Truiden wist in zijn eerste seizoen terug in eerste klasse het behoud af te dwingen, al kostte dat hen wel de nodige moeite. Volgend seizoen mogen we wellicht heel wat veranderingen verwachten op Stayen. Zo vertrekt de voltallige technische staf en zijn ook heel wat spelers op weg naar de exit. Voor Mathias Schils, Salomon Nirisarike en Gaëtan Hendrickx zou er geen toekomst zijn bij de club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties