Anderlecht heeft een groot defensief probleem voor donderdag, kans voor jonge verdediger
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 31 reacties

Badji, Heylen, Büttner en Deschacht allemaal onbeschikbaar bij Anderlecht

Anderlecht heeft een groot defensief probleem voor donderdag, kans voor jonge verdediger

Anderlecht zal het donderdag op het veld van Genk moeten doen zonder Alexander Büttner, Olivier Deschacht, Stéphane Badji en Michaël Heylen. Besnik Hasi moet al diep in zijn reserves gaan tasten.

Anderlecht heeft geen enkele flankverdediger meer over. Het is nogal wat met die links- en rechtsback dit seizoen. Anthony Vanden Borre, Guillaume Gillet, Ivan Obradovic, Andy Najar en nu Badji. Het lijkt wel of er een vloek op rust bij paars-wit.

Anderlecht zal dan ook in een onuitgegeven defensie voor de dag komen. Van Galhardo is nog steeds geen sprake en in Brugge werd eerder gekozen voor Nathan De Medina op de bank dan voor de Braziliaan. Verwacht wordt dan ook dat hij zijn competitiedebuut gaat maken tegen Genk op de rechtsback.

Trezeguet

Normaal gezien is hij een centrale verdediger, maar hij kan ook uit de voeten op de rechtsback. Aan de andere kant wordt dan weer Acheampong op de linksback verwacht, aangezien er geen enkele andere keuze meer is. Dat betekent dat op links of rechts in de aanval weer een plaatsje vrijkomt. Trezeguet verwachten we dan ook weer aan de aftrap.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties