"Anderlecht is een totale flutploeg, waarvan minstens 6 à 7 spelers het nog niet waard zijn om op de bank te zitten bij Zulte Waregem of Antwerp"

Redactie
| 86 reacties
"Anderlecht is een totale flutploeg, waarvan minstens 6 à 7 spelers het nog niet waard zijn om op de bank te zitten bij Zulte Waregem of Antwerp"

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht moet komend weekend nog vol aan de bak tegen Zulte Waregem om zijn tweede plaats in het klassement veilig te stellen. Het was niet bepaald het jaar van paars-wit en dat merkte ook Herman Brusselmans op.

“O, hoe zouden wij het unisono allemaal veel prettiger hebben gevonden als Anderlecht kampioen was geworden”, zegt Brusselmans in Het Laatste Nieuws. “De kwestie is echter dat Anderlecht een totale flutploeg is, waarvan minstens zes à zeven spelers het nog niet eens waard zouden zijn om op de bank te zitten bij Zulte Waregem of pakweg Antwerp.”

Wat er dan moet gebeuren? Volgens de schrijver is het héél duidelijk. “Anderlecht is een Augiasstal, en wat moet er gebeuren met Augiasstallen? Die moeten uitgemest worden tot er geen flintertje fecalie meer te spotten valt.”

Tweedehandsmarkt

“Het wordt tijd dat de ware Herman Van Holsbeeck opstaat, dat hij nagenoeg de hele kern op de tweedehandsmarkt gooit, en eindelijk eens een bende spelers aantrekt die het waard zijn om het paars-witte shirt te dragen", besluit Brusselmans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties