Niet Neymar, niet Suarez, maar deze speler is volgens Simeone de derde beste ter wereld!

Redactie
| 6 reacties
Niet Neymar, niet Suarez, maar deze speler is volgens Simeone de derde beste ter wereld!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het blijft een eeuwig debat wie de beste voetballers ter wereld zijn. Toch mogen we met een bepaalde zekerheid zeggen dat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo op een gedeelde eerste plaats staan. Diego Simeone heeft zo zijn mening over wie er het podium mag volmaken.

Diego Simeone heeft een geweldige ploeg gecreëerd bij Atletico Madrid. In drie jaar tijd hebben de Madrilenen La Liga, de Copa Del Rey en de Europa League gewonnen. Ook staan ze al voor de tweede keer in de finale van de Champions League. Indrukwekkend te noemen op zijn minst.

Franse sluipschutter

Een van de spelers die de Argentijn naar Atlético haalde was Antoine Griezmann, die volgens hem de absolute top is. "Zonder enige twijfel kan ik zeggen dat hij tot de beste drie spelers ter wereld behoort", vertelde de coach in aanloop naar de Champions League-finale tegen stadsrivalen Real Madrid.

Antoine Grezmann hoort bij de top drie van de wereld

-Diego Simeone

"Griezmann beschikt duidelijk over veel talent. Sinds zijn komst heeft hij zijn grenzen verlegd door hard te werken en te luisteren." De Franse international speelt de pannen van het dak bij Atletico Madrid met 32 goals in 53 wedstrijden.

Geven jullie Simeone gelijk? Laat het ons weten in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties