Transfergeruchten 27/05: Mascherano bereikt persoonlijk akkoord, Standard denkt opnieuw aan grote naam

Redactie
| 6 reacties
Transfergeruchten 27/05: Mascherano bereikt persoonlijk akkoord, Standard denkt opnieuw aan grote naam
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen van de JPL zit er zo goed als op, terwijl de Rode Duivels in Zwitserland zich voorbereiden op het EK. En toch zijn de transfergeruchten nog steeds schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht.

  • Javier Mascherano zou een persoonlijk akkoord bereikt hebben met Juventus. Dat beweert de Catalaanse krant SPORT.

  • Baptiste Ulens verlaat KV Kortrijk. De verdediger kon er nooit potten breken en vertrekt nu naar La Louvière Centre.

  • Standard pakte eerder dit jaar al uit met een heuse stunt door Victor Valdés aan te trekken. Nu zouden de Rouches aan Beto denken.

  • Ajax en Middlesbrough hebben een akkoord bereikt over Viktor Fischer.

  • Bij FC Barcelona heeft middenvelder Sergio Busquets bijgetekend voor 4 jaar. Dat moet de interesse van Manchester City en PSG temperen, aangezien er een clausule is opgenomen waardoor hij 200 miljoen euro moet kosten. De 27-jarige Busquets speelt sinds 2008 in het eerste elftal van de Catalanen.

  • Bij Anderlecht staat Matias Suarez voor een transfer. De Argentijnse middenvelder staat in de belangstelling van het Italiaanse Sampdoria. Paars-Wit zou 4 miljoen vragen voor Suarez. Behalve Sampdoria zijn ook Real Betis, Sevilla en Belgrano geïnteresseerd.

  • Nu Mbark Boussoufa transfervrij mag vertrekken bij Lokomotiv Moskou heeft Fenerbahce zich gemeld voor de aanvallende middenvelder. Omdat de Marokkaan zijn periode bij AA Gent na 6 maanden ziet eindigen kan hij op zoek naar een nieuwe club.

  • KSC Lokeren is duidelijk op zoek naar een nieuwe aanvallende impuls. Behalve de interesse voor Tom De Sutter zijn ze op Daknam ook van plan om Igor Vetokele terug te halen naar de Jupiler Pro League. De Charlton Athtletic-spits zou een transfer wel zien zitten aangezien de ploeg van Roland Duchâtelet degradeert.

  • Liverpool wordt gelinkt aan een vleugelaanvaller van Southhampton. Sadio Mané moet de overstap maken naar Anfield komende zomer. Nu Mario Götze heeft aangekondigd bij Bayern München te willen blijven mikt Liverpool op de Senegalese speler en daar zou een bedrag van 35 miljoen mee gemoeid zijn.?

  • Imoh Ezekiel mag vertrekken bij Anderlecht, de Nigeriaanse aanvaller werd verhuurd aan Paars-Wit maar kon niet echt imponeren. Nu blijkt er interesse te zijn vanuit China om de spits, die nog steeds eigendom is van Al -Arabi, over te nemen. Het is nog onbekend om welke club het gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties