Transfergeruchten 28/05: Payet spreekt zich uit over toekomst, Anderlecht polst middenvelder
Redactie
| 6 reacties

Alle transfergeruchten in een handig overzicht

Transfergeruchten 28/05: Payet spreekt zich uit over toekomst, Anderlecht polst middenvelder
Foto: © Photonews

Het seizoen van de JPL zit er zo goed als op, terwijl de Rode Duivels in Zwitserland zich voorbereiden op het EK. En toch zijn de transfergeruchten nog steeds schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht.

  • Dimitri Payet heeft gezegd niet noodzakelijk te willen vertrekken bij West Ham United komende zomer. Hij wordt al met meerdere topploegen in verband gebracht in de Engelse top. "Momenteel heb ik met geen enkele club contact. Ik heb bovendien een lang contract getekend bij West Ham en het is daarom heel aannemelijk dat ik hier komend seizoen ook ben", liet de Fransman al weten.

  • Anderlecht gaat weer in Italië op zoek naar een versterking. Ditmaal is Paars-Wit uitgekomen bij Federico Viviani. De 24-jarige middenvelder eindigde met Hellas Verona als laatste in de Italiaanse Serie A.

  • Chelsea gaat vol voor Paul Pogba. De Londense topclub zou zo'n 105 miljoen euro veil hebben voor de Fransman.

  • Nu Roland Duchatelet terug is op Stayen, zijn er veranderingen op komst. Patrick Van Kets is al aangesteld als nieuwe T2 en als keeperstrainer wordt Stijn Stijnen genoemd in Sint-Truiden.

  • Arsenal jaagt op de Colombiaanse spits Duvan Zapata. De 25-jarige is eigendom van Napoli, maar zit halfweg zijn tweejarige uitleenbeurt aan Udinese. Volgens de voorzitter van Udinese, Franco Soldati, wil de speler graag nog een jaar bij zijn club blijven.

  • Raphael Guerreiro vertrekt deze zomer waarschijnlijk bij Lorient. Onder meer Liverpool en Arsenal hengelen naar zijn diensten en ook Barcelona bekijkt de situatie. Het is echter Dortmund dat al een bod van 11,8 miljoen euro uitbracht op de 22-jarige linksback.

  • Tottenham wil een aanvaller van Palermo naar Engeland halen. Vorig jaar blokkeerde de club het vertrek van Franco Vasquez nog, maar nu mag de 27-jarige vertrekken bij een bod van meer dan 25 miljoen euro. De Spurs zouden dat bedrag op tafel gelegd hebben.

  • Er is nog hoop voor Mario Balotelli, die bij zijn uitleenbeurt aan AC Milan niet kon overtuigen. De Turkse topclub Galatasaray zou de Italiaan graag overnemen van Liverpool en de The Reds willen graag van zijn loon af. Ook Lazio houdt de situatie van Super Mario in de gaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties