Vreven waarschuwt zijn spelers al: "We mogen niet te euforisch worden"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Beveren
| 0 reacties
Vreven waarschuwt zijn spelers al: "We mogen niet te euforisch worden"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren sloot de reguliere competitie vorig seizoen af op een twaalfde plaats. Vorig jaar was de ploeg van Stijn Vreven 'degradatiekandidaat nummer één', dat zal tijdens het komende seizoen wellicht anders zijn. Al waarschuwt Vreven zijn spelers nu al.

“Ik verwacht dat we nu een moeilijker jaar tegemoet gaan”, zei Vreven na afloop van de eerste training op de Freethiel. “Vorig jaar waren we degradatiekandidaat nummer één, nu zal niemand ons op voorhand al afschrijven. We zullen opnieuw met enkele andere ploegen moeten vechten om in eerste klasse te blijven.”

De rode draad doorheen het boek van Vreven ‘Hoe overleef je in de Jupiler Pro League voor Dummies’ is zonder twijfel ‘hard werken’. “Ik zei tegen de spelers, dat als we even goed willen doen als vorig seizoen,  dubbel zo hard zullen moeten werken als vorig jaar. Willen we beter doen dan die twaalfde plaats, gaan we vier of vijf keer zo hard als vorig jaar moeten werken.”

"We komen uit een degelijk seizoen. We moeten niet te euforisch worden"

“We komen uit een goed seizoen, maar ook niet meer dan dat. We moeten niet te euforisch worden, hé. Wanneer ik wel euforisch ga zijn? (denkt even na) Als we play-off 1 halen. Maar goed, ik weet niet of dat gaat lukken”, besloot Vreven met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties