Broer Jordan en Marc Wilmots reageren op baalavond van Romelu Lukaku: "Iedereen zou dezelfde mentaliteit als hem moeten tonen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Bordeaux
| 10 reacties
Broer Jordan en Marc Wilmots reageren op baalavond van Romelu Lukaku: "Iedereen zou dezelfde mentaliteit als hem moeten tonen"
Foto: © photonews

Romelu Lukaku kende geen succesvolle avond tegen Italië. Hoewel de aanvaller drie keer scoorde in de voorbereiding, zakte hij tegen de Squadra samen met de andere internationals door het ijs.

Jordan Lukaku leeft met oudere broer Big Rom mee bij wedstrijden als die van maandag. "Als hij een mindere prestatie aflevert, vind ik dat uiteraard spijtig voor hem", vertelde de linksachter vrijdag in het media center in Le Haillan.

Ik was gelukkig met zijn mentaliteit op training 

"Hij kan niet elke dag top zijn. Dat zijn zaken waar ik als broer het eveneens moeilijk mee heb. Anderzijds weet ik ook hoe professioneel hij met zulke momenten omgaat."

Inmiddels nam Marc Wilmots Romelu Lukaku al apart voor een babbel. "Ik heb na de training even met hem gesproken en was heel gelukkig over zijn mentaliteit. We moeten door als ploeg. Iedereen zou dezelfde spirit als hem moeten tonen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties