Vertrekt Steven Defour bij Anderlecht?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 30 reacties
Vertrekt Steven Defour bij Anderlecht?
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Steven Defour speelt ondertussen alweer twee jaar in een shirt van RSC Anderlecht. De middenvelder kende pieken en dalen, maar het is goed mogelijk dat hij zijn laatste wedstrijd voor paars-wit al heeft gespeeld.

Zo staat Defour namelijk in de belangstelling van enkele buitenlandse clubs. Dat vernam onze redactie uit zeer betrouwbare bron. Sampdoria en Lazio werden reeds genoemd, en het zou vooral die laatste club zijn die wel wat ziet in een samenwerking met de 48-voudige Rode Duivel.

Defour staat op het verlanglijstje van de Italiaanse nummer 8, maar er moet wel aan een belangrijke voorwaarde voldaan worden. Vooraleer Lazio effectief een bod zal uitbrengen op de middenvelder van Anderlecht, moet Lucas Biglia eerst verkocht worden. Enkel bij een vertrek van de Argentijn, zal Lazio voor Defour gaan.

Hét moment om nog eens naar het buitenland te trekken

“Er is redelijk wat belangstelling, maar héél concreet is die nu ook weer nog niet”, klinkt het in de entourage van de speler. “Steven is 28 en als hij graag nog eens terug naar het buitenland wil, dan is dit misschien wel hét moment. Al kan dat ook nog altijd na zijn 30ste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties