Officieel: Club Brugge verlengt contract van goudklompje en leent het onmiddellijk uit

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Officieel: Club Brugge verlengt contract van goudklompje en leent het onmiddellijk uit
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vrijdagnamiddag maakte Club Brugge het nieuws ook officieel bekend: Sander Coopman zet zijn krabbel onder een nieuw contract en verlaat blauw-zwart voor één jaar.

Het Brugse jeugdproduct stak vorig seizoen, na een lange blessure, opnieuw de neus aan het venster bij de eerste ploeg van Club. Blauw-zwart gelooft in de jonge spelmaker, en onderstreepte dat nu met een contractverlenging tot medio 2019.

Maar… Coopman vertrekt onmiddellijk op uitleenbasis naar Zulte Waregem. Ondanks het feit dat blauw-zwart in het talent gelooft, wil het Coopman vooral aan spelen zien toekomen. Bij Essevee zal de middenvelder wellicht vaker in de ploeg staan dan bij Club.

Nog bij de jeugd van Zulte Waregem gespeeld

Coopman zelf toonde zich tevreden met de overgang: “Ik heb nog bij de jeugd van Essevee gespeeld. De kans deed zich voor om terug te keren en ik grijp ze graag. Ik wist dat de deur hier altijd openstond voor mij. Essevee is een voetballende ploeg en dat past bij mijn speelstijl. Hier kan ik mij verder ontwikkelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties