EK-dagboek Nog 18 nachten slapen: toch jammer voor Zlatan, oververhitting en 1664

Redactie vanuit Nice
| 0 reacties
Nog 18 nachten slapen: toch jammer voor Zlatan, oververhitting en 1664
Foto: © SC

Nog 18 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

De dag staat natuurlijk in het teken van één zaak: Zweden - België. Het is toch jammer dat Zlatan Ibrahimovic vanavond zijn laatste wedstrijd in het geel-blauwe shirt afwerkt.

Over geel en blauw gesproken. Onze man ging gisteren al op zoek naar het Scandinavische vrouwelijke schoon. Samen met zijn 'partners in crime' werd het Zuid-Franse strand vandaag verkend.

Het werd Johan toch een beetje warm om constant naar vrouwelijk schoon te moeten speuren. De arme stakker werd zwaar overhit naar zijn kamer gedragen. En daar hielp de ochtendduik van 1895 niets aan...

Van oververhitting heeft het basiskamp van Voetbalkrant.com in Bordeaux geen last. Het kwik steeg hier vanmiddag dan wel tot ruim boven de dertig graden, maar een frisse duik zorgde voor de nodige verkoeling.

Johan Walckiers, Sander De Graeve en Manuel Gonzalez zijn overigens onze werkpaarden die de wedstrijd in Nice verslaan. Maar ook in Bordeaux staan de zenuwen strak gespannen.

Al maken we er een echte voetbalavond van. En wat hoort daar alleszins bij? Jawel, hamburgers en bier! Voor de duidelijkheid: het is dan wel geen Stella of Jupiler, maar 1664 is zo slecht nog niet!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties