Pogba? Neen, het is Matuidi die op het punt staat om een toptransfer naar de Premier League te versieren

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Pogba? Neen, het is Matuidi die op het punt staat om een toptransfer naar de Premier League te versieren
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Al weken aan een stuk wordt Paul Pogba in verband gebracht met een overstap naar een Engelse topclub. Maar wat blijkt nu? Het is één van zijn ploegmakkers bij de Franse nationale ploeg - Blaise Matuidi - die op het punt staat om een toptransfer naar de Premier League te versieren.

Diverse Franse bronnen maakten maandag namelijk melding van het feit dat Matuidi het oefenkamp van de nationale ploeg had verlaten. De middenvelder kreeg toestemming van de Franse voetbalbond én zijn club Paris Saint-Germain om in Engeland te gaan onderhandelen over een transfer.

Volgens diezelfde bronnen trok Matuidi naar Manchester, waar hij dus met United of City rond de tafel zou hebben gezeten. José Mourinho is dezer dagen op zoek naar versterking voor zijn middenveld, maar het zou evengoed kunnen dat de 29-jarige Matuidi op weg is naar grote rivaal City.

Toekomst bij PSG onzeker

Als Matuidi beslist om bij PSG te blijven, dan zal hij alvast serieus voor zijn plaats moeten knokken. De Franse topclub haalde op aanraden van nieuwbakken coach Unai Emery de Poolse middenvelder Grzegorz Krychowiak weg bij Sevilla. Een flinke concurrent, zeg maar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties