Reactie Ronaldo zoekt naar de ultieme bekroning van zijn carrière tegen Duitsland of Frankrijk: "Zondag wenen van geluk"

Ronaldo zoekt naar de ultieme bekroning van zijn carrière tegen Duitsland of Frankrijk: "Zondag wenen van geluk"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo staat in zijn vierde Europees Kampioenschap voor de tweede keer in de finale. En deze keer moet het de goeie keer zijn... Maar Frankrijk en Duitsland zullen geen makkelijke dobbers worden.

Ronaldo had in 2004 al een kans tegen Griekenland, maar liet die toen liggen. Intussen zijn we twaalf jaar verder en Ronaldo zit aan de top van zijn kunnen. Al zal hij heel wat hulp van zijn ploegmaats moeten krijgen om 'Les Bleus' of 'Der Mannschaft' te kunnen kloppen.

"Deze keer wil ik geen tranen van verdriet maar van geluk wenen", zei Ronaldo onmiddellijk na de match. "We hebben als ploeg vandaag fantastisch werk geleverd. Dat kunnen we tegen één van die twee topploegen ook."

De statistieken liegen niet na dertien jaar

Ronaldo won op clubniveau en persoonlijk gebied al alles wat er te winnen viel, maar op internationaal niveau ontbreekt er nog steeds iets. "Ik heb altijd gezegd dat ik iets wou winnen met Portugal. Dat is nu dertien jaar dat ik op het hoogste niveau speel. De statiestieken liegen niet en het voelt natuurlijk om er te zijn."

Na de wedstrijd ging Ronaldo ook nog zijn ploegmaat bij Real Madrid, Gareth Bale, troosten. Net als hij met Luka Modric deed...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties