Vanhaezebrouck legt uit: "Ook Porto dacht dat Depoitre nog zou mogen spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 12 reacties
Vanhaezebrouck legt uit: "Ook Porto dacht dat Depoitre nog zou mogen spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Depoitre reageerde erg teleurgesteld toen hij vernam dat hij niet meer mocht spelen in de laatste voorronde van de Champions League met Porto. Hij speelde immers al met Gent tegen Viitorul.

Depoitre beschuldigde Vanhaezebrouck, die gaf aan dat het allemaal één groot misverstand was. "De UEFA stond ons toe om voor elke voorronde een volledig nieuwe lijst in te dienen. Het waren als het ware allemaal verschillende competities", aldus de oefenmeester van Gent.

Laurent belde me, wat ging hij me kunnen zeggen? Dat het daar goed weer is kan ik op mijn pc ook zien

"Ik heb dat gecommuniceerd naar Laurent omdat ik ervan overtuigd was dat we het bij het rechte eind hadden. Zelfs bij Porto dacht men dat het zo in elkaar zat en dat Laurent ging mogen spelen. Daarom duwden ze door op maandag, omdat toen hun lijst binnen moest."

Depoitre probeerde Vanhaezebrouck al op te bellen, maar die wacht liever nog even. "Wat gaat hij kunnen zeggen als ik hem vraag hoe het daar is? Dat het weer goed is, kan ik op mijn computer ook opzoeken. Ik bel hem binnen een dag of tien, dan kan hij me zeggen hoe de faciliteiten en de trainingen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties