Gelukkige Peter Maes vandaag: hij heeft zijn versterking beet

Gelukkige Peter Maes vandaag: hij heeft zijn versterking beet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes zal vandaag een gelukkig man zijn, want hij heeft zijn felbegeerde verdediger volgend weekend ter beschikking. Vandaag kwam er een doorbraak in het dossier van Omar Colley.

Nochtans leek de transfer op de helling te staan nadat Djurgardens, zijn voormalige ploeg, lastig begon te doen omdat Genk Colley vorige week al naar België wou halen. De Limburgers moesten toegeven en lieten de 23-jarige verdediger zondag de laatste belangrijke wedstrijd van zijn ex-ploeg meespelen. Al moest hij zich tevreden stellen met een late invalbeurt.

Intussen zijn de papieren wel getekend en wordt de Gambiaan vandaag of morgen in Genk verwacht om er zijn medische proeven af te leggen en zijn contract te tekenen. Bij Genk moet hij Christian Kabasele gaan opvolgen.

Door de komst van Colley kan Wilfred Ndidi weer opschuiven naar het middenveld.

Voor Maes een hele opluchting, want hij moest het doen met Ndidi in de verdediging. En die zijn kwaliteiten liggen toch vooral op het middenveld. De tiener, die vorig seizoen heel wat indruk maakte, zal dus weer mogen opschuiven, waardoor er meer evenwicht in het elftal zal komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties