Reactie Overmeire maakte zich kwaad op de scheids: "Ik zei dat hij in de weg stond en toen werd het me eventjes te veel"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 0 reacties
Overmeire maakte zich kwaad op de scheids: "Ik zei dat hij in de weg stond en toen werd het me eventjes te veel"
Foto: © Photonews

Killian Overmeire kreeg het op het einde van de wedstrijd tussen Club Brugge en Sporting Lokeren eventjes aan de stok met scheidsrechter Lambrecht. De kapitein van Lokeren wilde een vrije trap snel nemen, maar dat was buiten de arbiter gerekend.

“Alle ruimte lag op dat moment op de linkerkant, bij Ari (Skulason, nvdr.). Ik kon hem diepsteken, en dat zou niemand bij Club verwacht hebben, aangezien ze allemaal in de box stonden”, reconstrueerde Overmeire de bewuste fase na afloop van de match.

Maar Lambrecht werkte niet bepaald mee. “De scheids stond in de weg en daarom vroeg ik hem beleefd of hij aan de kant wou gaan. Maar hij bleef in de baan van de bal staan en ontnam ons op die manier een goede mogelijkheid. Tja, op dat moment werd het me dan ook eventjes te veel.”

"Een domme gele kaart. Ik had zo niet mogen reageren"

“Achteraf bekeken is het een domme gele kaart. Ik had niet op die manier mogen reageren. Zoiets gebeurt in het heetst van de strijd, hé", besloot de ervaren middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties