'Club wil meer dan 12 miljoen euro voor Izquierdo' en "Hij kan heel autoritair zijn"

Redactie
| 7 reacties
'Club wil meer dan 12 miljoen euro voor Izquierdo' en "Hij kan heel autoritair zijn"
Foto: © photonews

José Izquierdo heeft een tijdje niet gelachen. En dat is opmerkelijk voor de Colombiaan die meestal met de glimlach door het leven stapt. Transferbeslommeringen en nu ook een blessure: extra werk voor de mental coach, zoveel is duidelijk. Club Brugge wil ondertussen meer dan 12 miljoen euro.

Izquierdo kon een grote transfer richting Sevilla of Hamburg maken, maar Club Brugge lag dwars. Zij willen meer dan 12 miljoen euro voor de speler losweken en hopen dat deze winter of volgende zomer te kunnen krijgen. Izquierdo was dus iets minder vrolijk dan normaal.

Joske zelf legde uit dat hij voor een grote familie moet zorgen. Dat hij nu ook een maand geblesseerd moet toekijken? Dat zal zeker niet helpen aan de zaak. En dat beseft mental coach Rudy Heylen ook ten zeerste.

"José lacht erg graag en ik ken vooral zijn glimlach. Maar als het niet goed gaat met hem, dan kan hij erg autoritair uit de hoek komen", aldus Heylen in Sport/Voetbalmagazine. "Club Brugge vraagt goodwill van zijn speler en moet dus met hem in gesprek gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties