Over de clubkleuren heen: zaterdag eerbetoon van Waasland-Beveren én KV Mechelen voor overleden fan

Over de clubkleuren heen: zaterdag eerbetoon van Waasland-Beveren én KV Mechelen voor overleden fan
Foto: © photonews

Waasland-Beveren komt tijdens de match tegen KV Mechelen met een mooi eerbetoon voor een overleden fan. De bezoekende fans zijn al op de hoogte en zullen meedoen. Want persoonlijk leed gaat boven de clubkleuren heen.

"Filip Hoens uit Sint-Niklaas zat vorige zondag samen met zijn ploegmakkers en zijn echtgenote Nancy in het zadel tijdens een rit per fiets in de Nederlandse polders, toen hij in nog onduidelijke omstandigheden tegen de grond smakte", opent de supportersfederatie een droevig bericht.

"Een bestuurder die met zijn auto uit de tegenovergestelde richting kwam, kon hem niet meer ontwijken en reed Filip aan. Hij overleed vorige donderdag aan zijn verwondingen." En daarom gaan de fans van Waasland-Beveren een mooi eerbetoon aan Filip lanceren: in de tiende minuut gaan ze 'You'll never walk alone zingen' voor de supporter, terwijl er foto's zullen worden getoond op een scherm.

We hoorden ondertussen al uit verschillende Mechelse hoeken dat het uitvak plant om mee te zingen in minuut 10. "Dit gaat boven de clubkleuren heen", klinkt het bij de Mechelaars. We willen alvast ons medeleven betuigen aan familie en vrienden van Filip.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties