Jonge Duivels staan voor héél belangrijke match: "Het is simpel: we moeten alles winnen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Tubeke
| 0 reacties
Jonge Duivels staan voor héél belangrijke match: "Het is simpel: we moeten alles winnen"
Foto: © Photonews

De nationale beloften staan voor een héél belangrijke wedstrijd tegen Tsjechië. De jonge Duivels hebben alles in eigen handen om zich te plaatsen voor het EK in Polen van volgend jaar, maar het wordt nog spannend. Charly Musonda Junior gelooft evenwel in de kansen van de jonge Duivels.

Tsjechië staat momenteel aan de leiding in de poule van onze nationale beloften. Ginds verloren de jonge Duivels met 1-0, nu moet het anders. “Tsjechië heeft een goeie lichting. Niet zo zeer op basis van talent, maar wel qua mentaliteit en ingesteldheid.

"Dit Tsjechië is vergelijkbaar met Kroatië, Servië en Turkije"

"Het is moeilijk om tegen dit soort ploegen te spelen. Ik vergelijk dit Tsjechië met landen als Kroatië, Servië en Turkije", aldus Charly Musonda Junior in gesprek met Voetbalkrant.com.

“Tsjechië zal zeer compact komen spelen, met een goeie teamgeest. Voor ons is het simpel, hé: we moeten gewoon al onze resterende wedstrijden winnen om naar het EK te gaan. Dat is geen gemakkelijke ingesteldheid, want je kan eigenlijk niet ontspannen in aanloop naar zo’n match.”

"Dit is de belangrijkste match van de drie die overblijven" - Charly Musonda Junior

“We gaan ervoor, want wij willen gewoon de drie punten thuishouden tegen Tsjechië. Dit is de belangrijkste wedstrijd van de drie die overblijven. Ik wil heel graag met deze ploeg naar het EK", besluit Musonda.

De nationale beloften spelen vanavond om 18u45 aan Den Dreef in Leuven tegen Tsjechië. Tot één uur voor de wedstrijd zijn tickets online verkrijgbaar aan amper 5 euro. Aan de kassa kosten tickets 10 euro per persoon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties