Reactie VIDEO: Na de teleurstelling, de basisplaats voor Rob Schoofs: "Ik wist dat ik zo'n prestatie in me had"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties
VIDEO: Na de teleurstelling, de basisplaats voor Rob Schoofs: "Ik wist dat ik zo'n prestatie in me had"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de teleurstelling om het missen van de Europa League, kreeg Schoofs toch een basisplaats tegen Lokeren. En de middenvelder beschaamde het vertrouwen van de coach niet. Hij stond er meteen op het middenveld en speelde een puike eerste helft.

"Of het heel goed was, weet ik niet, maar ik ben wel tevreden met mijn prestatie", bleef Schoofs zoals steeds bescheiden. "Als we bij mijn eerste basisplaats met 3-0 winnen mag ik wel blij zijn." Vooral bij de derde goal was hij belangrijk met een splijtende pas op Coulibaly.

Ik zat in het buitenland toen ik het hoorde en kreeg nog geen uitleg. Uiteraard was ik teleurgesteld

"Ik ben blij dat ik ook bij een doelpunt belangrijk kan zijn", ging Schoofs verder. Hij kreeg vorige week een fikse teleurstelling te verwerken met zijn niet-selectie voor de Europa League. "Ik zat in het buitenland toen ik het vernam."

Kansen in competitie

"Ik was uiteraard heel zwaar ontgoocheld. Ik had nog geen gesprek met de trainer waarom ik er niet bij ben. Via de media hoorde ik wel dat we kansen zouden krijgen in de competitie. Vandaag kreeg ik die meteen en op die momenten moet ik me bewijzen. Dat is het enige wat ik kan doen."

Hij stelde niet teleur. "Ik wist zelf ook dat ik zo'n prestatie in me had. Net daarom was ik ook zo teleurgesteld dat ik er niet bij was." Als Schoofs zo blijft spelen, zal men bij Gent misschien nog spijt krijgen dat hij niet op die lijst staat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties