Reactie Schoofs na wereldgoal: "Iedereen droomt hiervan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lier
| 0 reacties
Schoofs na wereldgoal: "Iedereen droomt hiervan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rob Schoofs bracht AA Gent op gelijke hoogte met een wonderlijke knal droog in de winkelhaak. De middenvelder glom achteraf nog van trots over zijn goal én zijn match.

Schoofs kwam heel gretig in. "Voor mezelf én voor het team. Ik wou me koste wat het kost bewijzen aan de coach en hier mochten we met de ploeg er ook niet uit gaan. Alle invallers deden het goed, Jérémy scoorde ook", aldus de middenvelder van AA Gent.

Geen nieuwe Kums

Zijn goal mocht er meer dan zijn. "Het was zo'n moment waarop je niet mag nadenken, dan maak je zulke goals. Iedereen droomt wel van zo'n doelpunt. Uit mijn profcarrière is het zeker mijn mooiste treffer én mijn belangrijkste."

Het onderwerp 'Kums' werd ook nu aangesneden. "Een nieuwe Kums zal ik nooit worden", aldus Schoofs. "Dat kan ook niet. Ik heb mijn eigen stijl en mijn eigen kwaliteiten. Dat zal altijd anders zijn dan Sven Kums. Ik probeer zo goed mogelijk in te vullen wat de trainer van me vraagt."

Hij mag dat nog vijf keer proberen, vier keer ligt die bal in mijn hof

-Thomas Wils

In het begin had AA Gent het immers moeilijk bij een stevig Lierse. Ook Thomas Wils had nog iets te zeggen over de treffer van Schoofs. "Hij mag dat nog vijf keer proberen, vier keer ligt die bal in mijn hof, bij wijze van spreken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties