Zoals Salou: deze gewezen toppers doen het nu ook in de lagere reeksen
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 3 reacties

Ibrahim Salou tekende vorige week bij RVC Hoboken, maar ook Thiebaut, Vandenbergh, Tchité, Huysegems, ...

Zoals Salou: deze gewezen toppers doen het nu ook in de lagere reeksen
Foto: © SC

Ibrahim Salou speelde dit weekend voor het eerst bij derdeprovincialer RVC Hoboken. Hij is lang niet de eerste of laatste profvoetballer die gaat uitbollen op een lager niveau, omdat ze gewoon nog te graag voetballen om definitief te stoppen. Een bloemlezing.

De 37-jarige Ibrahim Salou zijn debuut tegen Sporting Burcht. Salou viel in en was meteen goed voor een doelpunt bij Hoboken. En dus speelt hij op een wolkje. Maar er zijn nog gewezen toppers die momenteel op een lager niveau actief zijn in de amateurreeksen.

Meme Tchité

Het verhaal van Tchité - aan de bak bij WS Brussel nu - is ook bekend. Hij speelde bij de grote topclubs in België, maar koos bewust voor de eerste amateurklasse om een vervolg te breien aan zijn carrière.

Stein Huysegems

Stein Huysegems is na periodes bij Lierse en andere eersteklassers naar Australië getrokken, maar is nu terug en is blikvanger bij eersteprovincialer Berlaar-Heikant.

Birger Maertens

Vorig jaar trok hij naar KVK Westhoek in de toenmalige vierde klasse, dit jaar komt de ex-speler van Westerlo en Club Brugge uit voor Bredene in tweede provinciale.

Gunter Thiebaut

Gewezen topspits van onder meer Zulte Waregem, heden ten dage spelersmakelaar en ook nog actief bij tweedeprovincialer Wambeek. Vorig jaar scoorde hij nog eens een zesklapper in een wedstrijd.

Kevin Vandenbergh

Zorgde voor verschillende doelpunten op het hoogste niveau, onder meer bij Racing Genk en moet dat nu doen in de provinciale reeksen bij Aarschot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties