Guardiola geeft meer uitleg over de nieuwe blessure van Kompany

Timothy Collard
Timothy Collard
| 25 reacties
Guardiola geeft meer uitleg over de nieuwe blessure van Kompany
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincent Kompany had woensdagavond nog maar eens pech. Onze landgenoot maakte tijdens een League Cup-duel zijn comeback bij Manchester City, maar moest een minuut voor affluiten geblesseerd van het veld.

Kompany tastte naar de bil en er werd opnieuw al gevreesd voor een lange inactiviteit van de onfortuinlijke verdediger. Na de wedstrijd gaf Pep Guardiola iets meer informatie over zijn kapitein.

“De dokters zijn met hem bezig om te zien wat er precies aan de hand is”, aldus de trainer van Manchester City na het gewonnen duel tegen Swansea City. “Ik hoop dat het geen al te groot probleem is. We moeten nu het verdict van de medische staf afwachten.”

"Kompany speelde goed"

Pep Guardiola

Guardiola zag overigens een goede Kompany tegen Swansea. “Hij speelde goed. Het was niet eenvoudig voor hem, zeker niet na zo’n lange inactiviteit, om er meteen weer te staan. Defensief was Vincent sterk.”

“Na het doelpunt van Swansea, vroeg ik aan mijn staf wat er was gebeurd met Kompany. Ze vertelden me dat hij naar de kleedkamer was. Hopelijk is het geen al te erge blessure, maar dat moeten we nog afwachten”, besloot Guardiola.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties