Genk zal nog veel plezier aan Susic beleven: "Supporters geven me energie"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Genk zal nog veel plezier aan Susic beleven: "Supporters geven me energie"
Foto: © photonews

Bij KRC Genk loopt bijzonder veel talent rond. Eén van die talenten is Tino-Sven Susic, een speler waar de Limburgers nog heel veel plezier aan zullen beleven en die door de supporters nu al in de armen wordt gesloten.

Susic is 24 en doorliep de jeugdreeksen bij verschillende Belgische clubs, waaronder Standard en Genk. Deze zomer keerde hij terug naar Limburg en daar lijkt hij nu klaar om zijn stempel te drukken. Ook tegen Sassuolo legde hij een sterke prestatie op de grasmat.

"Het was magnifiek tegen Sassuolo donderdagavond. De hele ploeg was goed. De coach had ons gevraagd om compact te spelen en voor elkaar te vechten. Dat hebben we gedaan, we zijn allemaal tot het uiterste gegaan", blikt Susic terug.

Met hem lijkt Peter Maes de ontbrekende schakel te hebben gevonden op het middenveld, tussen Ndidi en Pozuelo. "Ik ben blij met mijn prestaties tot dusver, maar ik kan nog beter", vertelt hij in gesprek met Voetbalkrant. "Ik voel me thuis in Genk, ik ken het hier nog van bij de jeugd."

Donderdag scandeerden de supporters zijn naam en dat was hem niet ontgaan. "Ik heb het gehoord", lacht de middenvelder. "Dat doet natuurlijk enorm veel plezier. Dat geeft mij nog meer energie om tot het uiterste te gaan voor deze club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties