Degryse geamuseerd over reactie Vanhaezebrouck: "Zolang de bond niet ingrijpt, krijgen we dit elke week"

Koen Frans
Koen Frans
| 36 reacties
Degryse geamuseerd over reactie Vanhaezebrouck: "Zolang de bond niet ingrijpt, krijgen we dit elke week"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Analist Marc Degryse hekelt het stilzwijgen van de Belgische voetbalbond na een zoveelste uithaal van een trainer naar de arbitrage. "Dit hoort bij het theater."

"Zolang de bond niet ingrijpt, kijk ik elke week uit naar zulke reacties van trainers", zei Degryse in Extra Time. "Vanhaezebrouck zei twee weken geleden dat hij nog de ergste afgekeurde goal in de geschiedenis van het voetbal zag in Braga en nu dit weer. Maar het hoort bij het theater van de trainer, zoals ook Simeone het doet bij Atlético Madrid."

"Laat ze maar doen. We krijgen gratis spektakel na de match en het mag allemaal van de bond. Onlangs nog Peter Maes en Dimitri De Condé en nu weer Vanhaezebrouck. De bond laat het passeren en wij mogen weer praten over de reacties van de trainer in plaats van over het voetbal", zei een geamuseerde Degryse.

Laat ze maar doen. We krijgen gratis spektakel na de match en het mag allemaal van de bond.

"Fout om match te reduceren tot één fase"

Radiocommentator Peter Vandenbempt milderde, maar was ook streng voor de reactie van de Gent-trainer: "Scheidsrechter Boucaut stond niet goed opgesteld, maar het is ook fout van Vanhaezebrouck om de hele wedstrijd te reduceren tot die ene fase", zei Vandenbempt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties