De man die de Antwerpse keepersstrijd (voorlopig) won: "Ik zou niet weten waarom ik niet zou starten"

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Dirk Pieters
| 0 reacties
De man die de Antwerpse keepersstrijd (voorlopig) won: "Ik zou niet weten waarom ik niet zou starten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicaise Kudimbana keepte een heel goeie wedstrijd tegen Cercle Brugge. Velen schreven de drie punten zelfs grotendeels op zijn conto. En daarmee lijkt er voorlopig een einde te komen aan de doelmannenstrijd op de Bosuil.

Nochtans begon Kudimbana enkel aan de wedstrijd omdat Jezina geblesseerd was. "Ik ben enorm blij met de winst én mijn prestatie. Iedereen noemde me de man van de match, maar ik verkies toch om wekelijks goed te presteren in plaats van één keer man van de match te zijn", aldus de doelman aan Voetbalkrant.com.

Met drie doelmannen die aan elkaar gewaagd zijn leek er een hevige strijd los te barsten om doelman nummer één te worden, maar daar wil Kudimbana niets van weten. "Ik ben gekwetst geraakt op een slecht moment, maar ben er terug helemaal klaar voor. Ik zou niet weten waarom ik niet zou starten tegen Union. Ik ben er mentaal en fysiek helemaal klaar voor."

Druk bij anderen leggen

Met een overwinning tegen Union kan de slechte start min om meer verleden tijd zijn. "De winst tegen Cercle Brugge moet ons een boost geven. We zijn er altijd in blijven geloven en kunnen bij winst dinsdagavond de druk weer bij andere ploegen leggen en stilaan naar boven kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties