Benteke haalt toch uit: "Ik voerde een verloren strijd bij Liverpool"

Redactie
| 0 reacties
Benteke haalt toch uit: "Ik voerde een verloren strijd bij Liverpool"
Foto: © photonews

Christian Benteke was deze week bijzonder mild voor Liverpool en trainer Jürgen Klopp. De aanvaller van Crystal Palace wou niet uit de biecht klappen, maar bij The Sun deed hij dat blijkbaar wel.

Liverpool en Benteke was nooit een echt goed huwelijk. De spits leeft van voorzetten vanop de flank, maar Klopp wou helemaal anders spelen. "Ik heb altijd geloofd dat ik in een verloren strijd verwikkeld was om mezelf te bewijzen", zegt hij aan The Sun. "Ik weet dat ik beter had kunnen doen in Liverpool met de minuten die ik had, maar toch denk ik dat ik bij Palace nu de vrijheid heb die ik vorig seizoen nooit kreeg."

Als je een manager hebt die in je gelooft, is alles mogelijk

En Klopp krijgt toch een verborgen smeer. "Ik voel dat ik me kan uitdrukken, zelfs fouten kan maken, en dat de trainer nog steeds vertrouwen in me heeft. Dat is belangrijk", vervolgde hij. "Ik paste niet in het tactische systeem van de nieuwe trainer en dat was voor mij op mentaal vlak niet makkelijk."

Met drie goals bewijst Benteke dat hij zijn dertig miljoen euro waard was voor Palace. "Als je een manager hebt die in je gelooft, dan is alles mogelijk en ik ben vastberaden om te laten zien hoe hard ik deze nieuwe kans waardeer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties