'Ondanks de klinkende zege tegen Bosnië voert Martinez mogelijk deze vier wissels door in zijn basiself'

Redactie
| 28 reacties
'Ondanks de klinkende zege tegen Bosnië voert Martinez mogelijk deze vier wissels door in zijn basiself'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels gaan maandagavond tegen Gibraltar op zoek naar een 9 op 9 in hun WK-kwalificatiepoule. En hoewel België op overtuigende wijze Bosnië opzijzette, voert Roberto Martinez wellicht enkele wijzigingen door in zijn basiself.

Twee wissels komen er uit noodzaak. Jordan Lukaku viel tegen Bosnië al vroeg geblesseerd uit met last aan de enkel. Laurent Ciman nam zijn plaats in en presteerde uitstekend. Weinig redenen dus om de Henegouwer uit de ploeg te zetten.

Defour of Tielemans?

Op het middenveld zit Marouane Fellaini een schorsingsdag uit en dus is er een plaats vacant. De kans lijkt groot dat Steven Defour zo in het team komt, al hopen velen dat de jonge Youri Tielemans, die in blakende vorm verkeert, zijn kans krijgt.

Daar houden de wissels echter niet op. La Dernière Heure maakt gewag van nog twee aanpassingen. Zo zou Michy Batshuayi in het Portugese Faro aan de aftrap kunnen verschijnen, net als Thorgan Hazard of Nacer Chadli. Kortom, ook na de klinkende zege tegen Bosnië zijn de aanvallers niet zeker van hun basisstek.

Laurent Ciman mocht vrijdag al vroeg invallen
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties