Reactie Weiler en Leekens héél vriendelijk voor elkaar: "Ik hou van Anderlecht" en "Trainer van Lokeren is ook top"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 4 reacties
Weiler en Leekens héél vriendelijk voor elkaar: "Ik hou van Anderlecht" en "Trainer van Lokeren is ook top"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het kon een schoppartij worden van jewelste op de persconferentie na de match, maar het tegendeel gebeurde. Georges Leekens overlaadde Anderlecht en zijn trainer met complimenten. En René Weiler ging daarin mee.

Leekens werd gevraagd of dit Anderlecht verdiend eerste staat. En daar antwoordde hij nogal opvallend op. "Misschien ben ik wel niet de juiste man om die vraag te beantwoorden. Iedereen weet dat ik van Anderlecht hou. Ik ben hier maar even geweest, tot februari, maar de club heeft een blijvende indruk op mij gemaakt", aldus Leekens die in 1987 (!) door Michel Verschueren toen weggehaald werd bij Cercle Brugge.

"De trainer heeft nog wat tijd nodig om enkele details op orde te krijgen", ging hij door. "Je ziet dat er veel talent in zit, maar het moet nog een geheel worden. Geef René Weiler maar wat tijd, want het is een goeie trainer", besloot hij.

Iedereen weet dat ik van Anderlecht hou

Waarop Weiler aan persverantwoordelijke David Steegen vroeg wat Leekens allemaal gezegd had. Waarna hij een glimlach niet kon onderdrukken. "En laat ik er aan toevoegen dat de trainer van Lokeren ook top is", sloot de Zwitser af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties