Topschutter Saadi staat nu al op de radar van... Anderlecht
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 15 reacties

De kwaliteiten van Idriss Saadi laten René Weiler niet onberoerd

Topschutter Saadi staat nu al op de radar van... Anderlecht
Foto: © photonews

De Gouden Stier plakt stevig op de brede rug van Idriss Saadi. De topschutter heeft van KV Kortrijk de beste aanval van België gemaakt. En dat is één topclub al niet ontgaan.

Met acht doelpunten in tien matchen is Idriss Saadi dé aanvaller van het seizoensbegin. Hij draagt het shirt met de Gouden Stier al een paar weken en dat dankzij zijn fysieke kracht, maar ook zijn snelheid, die al meer dan één defensie problemen heeft bezorgd.

En dat is niet zonder gevolgen gebleven. Volgens onze informatie heeft niemand minder dan Anderlecht al geïnformeerd naar de 24-jarige spits. René Weiler zou zijn profiel heel interessant vinden, want hij zoekt al langer naar een aanvaller die in de diepte kan spelen. Hamdi Harbaoui heeft dan weer hetzelfde profiel als Teodorczyk.

Eigendom van Cardiff

Nu blijft wel de vraag of Anderlecht verdere stappen zal ondernemen en of Kortrijk hun topspits wel wil laten vertrekken. Eigenaar Vincent Tan haalde hem immers persoonlijk van Cardiff City naar België, maar hij is nog steeds eigendom van de Britse club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties