Reactie Heynen glundert na winst tegen STVV: "We hadden één opdracht van onze supporters"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties
Heynen glundert na winst tegen STVV: "We hadden één opdracht van onze supporters"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk mag zich de ploeg van Limburg noemen. Racing won zondagavond de felbevochten derby tegen Sint-Truiden. Brian Heynen was blij voor de supporters.

Genk kende een bijzonder moeilijke eerste helft. Peter Maes greep tijdens de pauze in door Heynen te brengen en dat loonde. De inbreng van de jonge middenvelder rendeerde en Genk kreeg meer greep op het middenveld.

"Ik ben blij dat ik mijn steentje kon bijdragen aan deze overwinning", lacht Heynen in een gesprek met Voetbalkrant. "Ik heb mijn best gedaan en het is maar wat goed dat we de drie punten konden pakken. Op deze manier zetten we een mooie stap in het klassement."

Voor de supporters

Heynen was niet enkel blij met het oog op het klassement, maar ook voor de supporters. "Ik heb toch wel aangevoeld dat het een bijzondere wedstrijd was de afgelopen week. Als je dat op de sociale media allemaal wat volgde, dan wist je dat de supporters eigenlijk maar één opdracht hadden voor ons en dat was winnen. Ik ben blij dat we hen die overwinning konden bezorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties