RSCA-coryfeeën zijn hard voor Weiler: "Misschien is Anderlecht té groot voor hem" en "Hij doet me aan Guy Luzon denken"

Redactie
| 27 reacties
RSCA-coryfeeën zijn hard voor Weiler: "Misschien is Anderlecht té groot voor hem" en "Hij doet me aan Guy Luzon denken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

René Weiler ging de afgelopen dagen over de tongen na diens vreemde uitspraken over Anderlecht. De gewezen trainers en spelers van de fiere Brusselse club fronsten dan ook de wenkbrauwen.

Johan Boskamp en Jan Mulder lieten al uitvoerig hun mening blijken over wat Weiler allemaal verkondigde, maar ze zijn niet alleen. "Ook Aad de Mos is hard in Het Nieuwsblad.

"Misschien is Anderlecht wel te groot voor René Weiler", klinkt de Nederlander met wie RSCA voor het laatst een Europese finale speelde scherp. "Dat kan hé. Man United is dat ook voor Mourinho. Een Belgische topclub trainen is nog wat anders dan een Duitse tweedeklasser."

"Wie bij Anderlecht binnenkomt, voelt dat de grandeur aan de muren plakt

Pär Zetterberg

Pär Zetterberg heeft eveneens een duidelijke mening. "Wie bij Anderlecht binnenkomt, voelt dat de grandeur aan de muren plakt. Als je er tekent, wordt je uitgelegd waar de club voor staat en weet je dat dat druk met zich meebrengt. Als je daar niet mee omkan, heb je een verkeerde keuze gemaakt."

De Mos maakt tot slot een opvallende vergelijking. "Ik heb de indruk dat we met een nieuwe Guy Luzon (ex-trainer Standard, red.) zitten. Een jonge coach die revolutionair wil zijn. Weiler denkt dat wij jaren onder een steen geleefd hebben, maar kan ook de gevangene worden van zijn eigen woorden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties