Ex-Antwerpspeler kan prijs pakken tegen Great Old: "Kan niet zeggen dat ik een band heb met Antwerp"

Dirk Pieters
| 40 reacties
Ex-Antwerpspeler kan prijs pakken tegen Great Old: "Kan niet zeggen dat ik een band heb met Antwerp"
Foto: © SC

Zondagmiddag kan Roeselare een ticket behalen voor de finale van 1B op het einde van het seizoen. Een prijs die men bij Roeselare niet echt had verwacht, maar wel met beide handen zal grijpen als het zover is. En ex-Antwerpspeler Baptiste Schmisser al helemaal.

"Het zal een hele spannende en moeilijke wedstrijd worden. Antwerp staat dan misschien 'maar' derde, ze hebben wel hele goede spelers. Antwerp zal toch met veel druk afzakken naar Roeselare, omdat ze absoluut die wedstrijd willen winnen. Dat is Antwerp aan zijn supporters verplicht”, aldus Baptiste Schmisser in gesprek met Voetbalkrant.com.

Schmisser kent de druk op Antwerp door zijn verleden op de Bosuil, maar speciaal is deze wedstrijd niet echt voor hem. "Ik speelde wel voor Antwerp, maar veel kansen heb ik niet echt gekregen. Ik kan niet zeggen dat ik echt een band heb met de club. Ik mocht met Cornet vertrekken en we hebben bij Roeselare al laten zien dat we zeker op dit niveau meekunnen."

Niet veel kansen gekregen bij Antwerp

Maar eerst moet er van Antwerp gewonnen worden, alvorens men kan beginnen feesten. “Het zal een klap zijn voor Antwerp en Lierse als wij die eerste prijs pakken. In de tweede competitie zal er op die teams dan nog veel meer druk staan, omdat het hun laatste kans is."

Ondertussen is Schmisser na een aanpassingsperiode sterk bezig: "Ik ben op de goede weg om Roeselare nog verder te helpen. We hebben een grote kern en ook de invallers zijn van groot belang, dat is de laatste weken al meermaals gebleken. Nu moeten we het proberen af te maken, maar vanuit de club voelen we alvast geen extra druk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties