Neymar duwt Barcelona in richting van toptransfer: "Ik zou graag met hem samenspelen"

Redactie
| 1 reacties
Neymar duwt Barcelona in richting van toptransfer: "Ik zou graag met hem samenspelen"
Foto: © photonews

FC Barcelona beschikt met Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar over een ge-wel-dig aanvallend trio, maar toch blijft de Spaanse topclub altijd op zoek naar spelers die een potentiële versterking zouden kunnen zijn.

Als we de laatste geruchten mogen geloven, zou Neymar de clubleiding van de Catalaanse topclub alvast een beetje in de richting van een toptransfer willen duwen. De Braziliaan zou niemand minder dan zijn landgenoot Philippe Coutinho naar voor hebben geschoven.

“Philippe Coutinho is een topper. Ik zou graag met hem in dezelfde ploeg spelen op clubniveau”, vertelde Neymar aan Mundo Deportivo over zijn goede makker. Beide heren kennen elkaar al lang, en speelden bij de Braziliaanse nationale (jeugd)ploeg al meermaals samen.

75 miljoen euro

Coutinho groeide de voorbije jaren uit tot één van de absolute uitblinkers bij Liverpool. Eerder deze week werd de spelmaker ook al in verband gebracht met Paris Saint-Germain, dat zomaar eventjes 75 miljoen euro op tafel zou willen leggen. Wil Barça de speler in huis halen, dan moet het exact hetzelfde bedrag op tafel leggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties