Daarom raakte de relatie tussen KV Oostende en RSC Anderlecht vertroebeld: "Ik vind dat nog steeds spijtig"

Redactie
| 10 reacties
Daarom raakte de relatie tussen KV Oostende en RSC Anderlecht vertroebeld: "Ik vind dat nog steeds spijtig"
Foto: © Photonews

Het zag er even naar uit dat KV Oostende zou gaan samenwerken met RSC Anderlecht. Het doel was een win-win-situatie creëren door vele dingen samen te doen en waar beide clubs beter van zouden worden. Maar dat plan viel in duigen.

De relatie tussen Oostende en Anderlecht raakte zo vertroebeld. "Ik vond dat spijtig. En nu nog steeds eigenlijk", vertelt voorzitter Marc Coucke in Het Laatste Nieuws. "We kwamen heel goed overeen. De bedoeling was om veel dingen samen te doen, maar blijkbaar zijn we te snel gegroeid en kon dat niet meer."

"Plots wilden ze ons zoals alle andere ploegen behandelen, zo niet nog strenger. Waarvan akte. We zijn niet gebotst, maar ik heb dat vastgesteld."

Voorbeeld Jordan Lukaku

Nochtans was bijvoorbeeld de overgang van Jordan Lukaku naar de kust voor beide partijen een goede zaak. "Dankzij KVO en de deal met Lazio heeft Anderlecht een mooie geldsom opgestreken"

"Hij heeft alleszins meer opgebracht dan als hij daar was blijven verkommeren. Let op, geen slecht woord over Anderlecht. Natuurlijk willen we zondag winnen, maar dan denk ik enkel als supporter van KVO", besluit Coucke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties