Reactie "Hopelijk beseffen sommige gasten dat het zo niet verder kan" vs "We zetten opnieuw onze voet naast een topclub"

"Hopelijk beseffen sommige gasten dat het zo niet verder kan" vs "We zetten opnieuw onze voet naast een topclub"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo deed zijn uiterste best om tegen Zulte Waregem de punten thuis te houden, maar op het einde van het verhaal stond er een priemende 1-2 op het scorebord. En dus waren er bij de Kemphanen vooral teleurgestelde gezichten te vinden.

“We zetten opnieuw onze voet naast een topclub in België, zoals we ook de voorbije weken een paar keer deden”, aldus Maxime Annys. “Maar we pakken ook opnieuw geen punten. Dat is een beetje zuur, want we gaven al bij al weinig weg. We probeerden wel kansen te ontwikkelen en wilden meer doen dan enkel verdedigen.”

Maar voorin liep het qua efficiëntie iets minder: “Zulte Waregem staat niet voor niets helemaal bovenaan, ze staan daar met recht en reden. Als je tegen zo’n team iets wil rapen, dan moet je in alle linies de volledige focus hebben. Dat was er niet helemaal.”

Tweede doelpunt ligt meer op mijn maag én daar waren we zelf verantwoordelijk voor

Ook Jacky Matthijssen kon er na de 1-2 nederlaag allerminst om lachen: “Het was onze zwakste match tot nog toe. Geen voetballende oplossingen op het middenveld, twee spitsen die enkel aan aanvallen moeten denken en weinig deden met hun man-op-mansituaties, …”

“Dan val je terug op organisatie, maar er is een cadeaupenalty en een cadeaudoelpunt en zo verliezen we. Het tweede doelpunt ligt meer op mijn maag dan die strafschop. En daar zijn we zelf verantwoordelijk voor. Een voorzet uit de hoek die nog mag vertrekken, iemand helemaal vrij voor doel. Hopelijk beseffen sommige gasten dat het zo niet verder kan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties