'Engelse topclubs azen op speler van Real Madrid, maar het is Bayern München dat het dichtst bij toptransfer staat'

Redactie
| 5 reacties
'Engelse topclubs azen op speler van Real Madrid, maar het is Bayern München dat het dichtst bij toptransfer staat'
Foto: © photonews

Bij Real Madrid spelen. Voor heel wat profvoetballers is het een droom, slechts voor enkelen gaat hij in vervulling. De Spanjaard Isco (24) zag enkele jaren geleden zijn droom in vervulling gaan, maar tegenwoordig zit hij vaker dan hem lief is op de bank.

Isco is allesbehalve een vaste pion binnen de kern van Zinédine Zidane. De Franse oefenmeester geeft op het middenveld vaak de voorkeur aan Toni Kroos en Luka Modric. Dit seizoen stond Isco nog maar vijf keer aan de aftrap bij de Koninklijke.

Dat neemt niet weg dat verschillende clubs in de rij staan om Isco binnen te halen. Tottenham Hotspur en Chelsea hebben een oogje op de middenvelder, maar volgens de laatste geruchten ligt Bayern München in polepositie om hem binnen te halen.

Ancelotti kent Isco goed

Carlo Ancelotti en Isco werkten tussen juni 2013 en mei 2015 samen bij Real Madrid. De Italiaanse oefenmeester weet dan ook wat de speler voor zijn huidige ploeg zou kunnen betekenen. Volgens Don Balon beschikt Bayern over de beste papieren om Isco te strikken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties