Joos kristhalhelder: "Ramp voor Mignolet, op dit moment kunnen Frank Raes of Filip Joos ook in doel staan bij Liverpool"

Redactie
| 9 reacties
Joos kristhalhelder: "Ramp voor Mignolet, op dit moment kunnen Frank Raes of Filip Joos ook in doel staan bij Liverpool"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet moet momenteel de bank warm houden bij Liverpool. En net nu draait het team als een tierelier, want het staat zelfs op kop. En dat is brute pech voor de Belgische nummer 2.

Mignolet gaf de voorbije weken nog duidelijk aan dat hij geen nummer 2 wil zijn, maar ondertussen is hij het wel bij de Rode Duivels én bij Liverpool. En dat het net nu goed draait bij de Engelse traditieclub maakt het extra moeilijk voor de Limburger.

"Ze spelen niet Europees en dit kan het jaar worden waar het voor Liverpool misschien wel kan lukken", aldus Filip Joos in Extra Time. "En Karius hoeft nauwelijks ballen te pakken momenteel. Dit weekend hadden ze 10-1 kunnen winnen."

"Het is een ramp voor Mignolet dat het zo goed draait voor Liverpool, want op dit moment konden wij daar ook in de goal staan", overdreef hij lichtjes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties