Analist ziet enorm talent rondlopen in Eupen: "Doet me denken aan Gervinho"
Tim Bex
Tim Bex
| 5 reacties

Wim De Conick looft spelers van Eupen

Analist ziet enorm talent rondlopen in Eupen: "Doet me denken aan Gervinho"

Club Brugge en RSC Anderlecht zijn niet bezig aan hun sterkste seizoen en kijken uit naar mogelijke versterkingen. Volgens analist Wim De Coninck lopen er in de Jupiler Pro League spelers rond die potentie hebben voor een topclub.

“Onyekuru, Ocansey, Lazare, Sylla, … Het zijn allemaal spelers die goed vanop afstand kunnen trappen. Er wordt goed met hen gewerkt”, zegt De Coninck in Sport/Voetbalmagazine. “Iemand zei me dat Onyekuru iets voor Anderlecht of Brugge was."

Iemand zei me dat hij iets voor Club Brugge of Anderlecht was, dat denk ik niet.

“Maar volgens mij maakt die zo een tussenstap niet. Die gaat rechtstreeks naar het buitenland”, gaat hij verder. “Eupen is het Beveren van tien jaar geleden: jonge, onvoorspelbare talenten. Ze doen me denken aan Gervinho, Yaya Touré, Romaric, … Spijtig dat er zo weinig volk naar Eupen komt.”

Dat Onyekuru bezig is aan een sterk seizoen, bewijzen zijn statistieken. De Nigeriaan scoorde afgelopen weekend nog de 4-2 in de thuiszege tegen STVV. Onyekuru speelde voorlopig alle veertien wedstrijden in de Pro League en zit al aan 6 doelpunten en 5 assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties